Cégünkről – Euroneon Kft.

Ha reklámtábla, akkor
  • Euroneon.
  • jó helyen jár!


Kik vagyunk mi?

Az 1992-ben családi vállalkozásként megalakult Neonland Kft. jogutódjaként 2002 óta működő Euroneon Kft a mai napig ugyanazon iparágban és ugyanolyan értékek mellett szolgálja ki ügyfeleit.

A ránk jellemző stabilitás, ügyfélközpontúság és innovatív üzleti megoldások nyújtják a biztos hátteret és a garanciát a több mint 20 éves sikeres üzleti tevékenységünkhöz. Vállalatunk kulcsembere Fazekas András, aki több mint 35 éves kereskedelmi gyakorlattal és 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. 1980 és 1999 között Magyarország legnagyobb külkereskedelmi vállalatánál mérnök-üzletközőként szerzett nemkzetközi tapasztalatot, majd a rendszerváltást követően reklámberendezések gyártásába és forgalmazásába kezdett. Ezek a korai időszakból való tapasztalatok segítették át a cég menedzsmentjét a 2008-as gazdasági válságon.

Az alaptevékenység változatlan, de a fejlesztés folyamatosan jelen van mindennapjainkban. Elsőként csatlakoztunk a google adwords kampányhoz és kezdtük meg az online értékesítési csatornák használatát. Jelenleg aktívak vagyunk a social media területén is. A gyártási kapacitásunk és alvállalkozói hálozatunk folyamatosan fejlődik a korai feszített fóliás és lakatos megmunkálású reklámberendezések mellett ma már a legmodernebb és energiahatékonyságban páratlan lehetőségeket nyújtó LED technologiát is használjuk. Számos saját fejlesztésű POS eszközünkkel évekig piacvezetők voltunk a dohányipari kiskereskedelmi értékesítés támogatásban.

2013-ban alaptevékenységünket szélesítettük és reagálva az információ technológia kihívásaira létrehoztuk az Euromedia Group reklámügynökséget. Ezen lépésünket is a vevői igények minél komplexebb kielégítése és a szolgáltatás minőség javítása motiválta, így ma már fizikai reklámeszközök mellett teljes körű online szolgáltatásokkal is ki tudjuk ügyfeleinket szolgálni.